Cum se face

Urmatii pasii de mai jos pentru realizarea unei programari.

1. Intrati pe prima pagina (http://vreau-itp.ro/) si alegeti tipul de autovehicul pe care il detineti.


2. Alegeti categoria, apoi tipul vehiculului si combustibilul, dupa caz. In aceeasi pagina, alegeti judetul in care doriti sa efectuati inspectia ITP.


3. In pasul urmator va sunt afisate deja statiile care ofera servicii de efectuare ITP pentru categoria vehiculului dumneavoastra. Deoarece preturile sunt disponibile pentru toate service-urile, puteti sorta in functie de pret statiile sau chiar in functie de ratingul obtinut de la alti utilizatori. Deasemenea, puteti filtra statiile din judet, alegand orasul dumneavoastra. Dupa ce ati ales statia, apasati butonul PROGRAMEAZA


4. In urmatorul pas, alegeti ziua, ora si apasati butonul PROGRAMEAZA

5. In pagina urmatoare completati datele de idetificare ale dumneavoastra si ale masinii programate. Acestea vor fi transmise si catre statia ITP pentru identificare. Apasati butonul PROGRAMEAZA.


6. Rezervarea pentru data si ora aleasa de dumneavoastra este facuta. In acest moment, trebuie sa primiti un email prin care vi se solicita confirmarea. Apasati link-ul din email conform indrumarii sau copiati codul si introduceti-l in site.

7. Programarea este realizata.

Va Multumim!

Echipa Vreau-ITP.ro
 

Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES